Újvilág Lakópark Kft.

Gépészet

Tudatos, okos, ZÖLD megoldások

Hőszivattyú

rehau rendszerrel

Az ingatlan fűtéséről –hűtéséről egy levegő-víz hőszivattyú gondoskodik 250 literes melegvíztárolóval, a házban rehau padlófűtés lesz kialakítva. A vízrendszer alapszerelését szintén rehau rendszerből készül valamint az ár tartalmaz egy 10m3 vizágyítót.

Napelem rendszer

hibrid inverterrel

A házban ki lesz alakítva egy 5kW-os napelem rendszer amihez hibrid inverter tartózik ,így 10-15kW akkumlátor rendszer kapcsolható.Az akkumlátor rendszer felár ellenében elérhető.

Csapadékgyűjtés

hatékony és környezettudatos

A ház esővíze egy 5m3 csapadékgyűjtőbe lesz bekötve, szikkasztóval ellátva ami kiválóan alkalmas a növényzet öntözésére. Így nem kell kutat fúrni és nem borul fel a terület vízháztartása.

Plusz tartalom amit még tartalmaz az alapár, és annak elválaszthatatlan szerves része:

Konyha

Minden ingatlanhoz tartozik konyhabútor 1.5 millió értékben.

Rendezett udvar

Az ingatlanhoz tartozó járda, autóbeálló, közlekedő területek térkövezése, nagyságrendileg 60-100m2 területen.

Kerítés

Telek utcafronti, jobb és baloldali kerítés illetve az ingatlanok közti elválasztó kerítés (felületmintás betonelem) építése 1.75-2m magasságban.

Napelemes rendszer az árban!

Az ingatlan gépészeti rendszeréhez kapcsolódóan 5KW-os napelemrendszer telepítése

Újvilág Lakópark

Harmóniában a természettel

Szombathely közismert Újvilág Lakóparkja újabb ütemmel, összesen 21 darab 85 m2-120 m2-es lakóházzal bővül, 2024. januári kezdéssel, ahol magas felszereltség és műszaki tartalmú, megújuló energiájú iker,- és családi házak várják tulajdonosaikat 2024 év végi - 2025 év eleji várható átadással!

A projekt leg kiemelkedőbb műszaki tartalmai, jellemzői, melyek nagyban meg különböztetik az átlag beruházásoktól:

Minden lakóházra vonatkozik:

 • Élhető telek méretek, 15 m2-es fedett teraszok
 • Az épületre 20 cm vastagságú grafitszigetelés, a könnyűszerkezetes födémre 30-as tűzálló szigetelés, szeglemezes tetőszerkezet készül, a vízzárás kialakítása után Tondach Planoton 9 tetőcserép kerül.
 • Prémium minőségű műanyag (nem fehér) nyílászárók 3 rétegű 5 kamrás kivitelben kerülnek beépítésre, szúnyoghálós motoros alumínium redőnnyel.
 • Beltéri ajtó általunk meghatározott gyártó, kivitelező mintáiból választható bruttó 100.000. Ft/db értékhatárig.
 • Az ingatlan fűtéséről –hűtéséről egy levegő-víz hőszivattyú gondoskodik 250literes melegvíztárolóval, a házban REHAU padlófűtés lesz kialakítva. A vízrendszer alapszerelését szintén REHAU rendszerből készül, valamint az ár tartalmaz egy 10m3 vízlágyító berendezést. A házban 3 fázisú villamos rendszer lesz kialakítva /3x25A/, valamint elektromos autótöltés előkészítése, riasztó rendszer alapszerelést és kaputelefon kiépítést is tartalmaz az ár.
 • 5kW-os napelem rendszer lesz a házakban ki alakítva, amelyhez hibrid inverter tartózik, így 10-15kW akkumulátor rendszer kapcsolható. Az akkumulátor rendszer felár ellenében elérhető.
 • 5m3 csapadékgyűjtőbe lesz bekötve a ház esővize szikkasztóval ellátva, ami kiválóan alkalmas a növényzet öntözésére. Így nem kell kutat fúrni és nem borul fel a terület vízháztartása. Kerti csap is kialakításra kerül.
 • Minden ingatlanhoz tartozik konyhabútor 1.5 millió értékben
 • Meleg burkolat (laminált padló) bruttó 5.000.Ft/m2, a hidegburkolat (járólap, csempe) bruttó 8.000.Ft/m2 árig bezárólag választható.
 • gépkocsi beálló, garázs (garázskapu szekcionált motoros kivitel), vagy (garázs helyett szoba) variálható, és nyitott feljáró a garázs előtt
 • a házak előtt az utcán vendégparkoló, az ingatlanhoz tartozó járda, autóbeálló, közlekedő területek térkövezése, nagyságrendileg 60-100m2 területen.
 • Telek utcafronti, jobb és baloldali kerítés (felületmintás betonelem) építése 1.75-2m magasságban.

Ingatlanok közti elválasztó kerítés (felületmintás betonelem) építése 1.75-2m magasságban.

Gépkocsi beálló fedése, terasz télikerté alakítása opcionálisan kérhető.

CSOK állami támogatás igénybe vehető! Teljes körű hitelügyintézés!

Kapcsolat

Újvilág Lakópark Kft.

Értékesítés